coretec PVC vloeren

COREtec vloeren

COREtec vloeren, met recht de alleskunner voor op de vloer.

Vloeren die 100% watervast zijn, extreem stabiel en enorm slijtvast. Alle vloeren zijn voorzien van een kliksysteem en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.  Mede dank zij de kurk onderlaag zijn ze tevens akoestisch dempend.

COREtec PVC vloeren hebben een robuuste toplaag en zijn leverbaar in vele varianten.

Klik hieronder op de serie van uw keuze om de collectie te zien 

 

 

WOOD Elegant Planks, de smalle plank |  WOOD, de standaard plank  | WOOD+ , de extra lange plank  |  WOOD HD, houtstructuur met superdetail |  WOOD HD, houtstructuur met superdetail in een extra lange plank |  WOOD XL, de extra brede plank |  WOOD XL+, de extra brede en lange plank | Stone, natuurgetrouwe steenmotieven | Stone+, natuurgetrouwe steenmotieven in extra grote panelen

 

COREtec vloeren hebben een unieke opbouw. De kurk onderlaag maakt de vloer fluisterstil op iedere minerale vlakke ondergrond. De kunststof tussenlaag staat er borg voor dat de vloer watervast is. De PVC toplaag maakt de vloer slijtvast en is leverbaar in vele prachtige designs.

Deze robuuste vloeren leveren wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Onze prijzen zijn zo laag dat we ze op aanvraag houden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor ondervloeren, plinten en profielen. U kunt de vloer door ons laten bezorgen of n bestelling bij ons afhalen.

 

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren.

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

100% Watervast

COREtec® vloeren kunnen geïnstalleerd worden in natte ruimtes.

Levenslange garantie

COREtec® heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik.

Innovatief

De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. COREtec® krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Bij een COREtec® plaatsing zijn geen uitzettingsvoegen nodig. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie. Uw COREtec® vloer kan direct geïnstalleerd worden zelfs over een bestaande harde vloer. COREtec® is de enige vloer die alle ondervloer-gebreken verbergt.

Slijtvast

COREtec® vloeren zijn 8mm dik en hebben een 0,5mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlekbestendigheid en gemakkelijk in onderhoud.

Comfortabel

COREtec® vloeren hebben de look van hout of steen met superieur comfort door een kurk onderlaag. COREtec® vloeren zijn stiller en warmer dan LVT-vloeren en hebben geen extra ondervloer nodig.