Maak een keuze uit ons grote assortiment MDF plinten.

Onze collectie MDF plinten omvat drie soorten:

  • Gelakte MDF plinten. Leverbaar in meedere kleuren en gebruiksklaar zijdeglans gelakt.
  • Folie omtrokken MDF plinten. Wit en optioneel overschilderbaar.
  • Gegronde MDF plinten. In iedere gewenste kleur zelf af te lakken.

Het gebruik van MDF plinten geeft een zeer hoogwaardige uitstraling aan uw interieur. Op en top verzorgd en geen problemen van losschietende deklijsten.

Alle plinten zijn op bestelling leverbaar. Bestel gelijk de plintenkit mee. Eenvoudige montage, en....muurvast.

De plinten worden geleverd in een standaard lengte van 240 cmDe prijzen zijn dan ook per lengte. Van vrijwel alle modellen hebben wij een monster in de showroom aanwezig. Weet u u nog niet welk model u hebben wilt, kom dan gerust een keer langs tijden onze openingstijden.

Montage met de plintenkit zorgt voor een afwerking waarbij geen schroefgaten zichtbaar zijn. Indien u nogmaals wilt aflakken na montage, kan die met iedere verfsoort. Bestel een handige rol afdekpapier bij, dat scheelt een boel afplakwerk en verf op uw mooie vloer.

Van de meest voorkomende MDF plinten RAL9010 hebben wij een ruime voorraad. Indien u online besteld zetten wij de MDF plinten voor u apart. Zo grijpt u zeker niet mis. U bent op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur welkom om plinten te komen afhalen. Hebt u nog niet online besteld, informeer dan altijd naar de actuele voorraad.

U kunt eenvoudig online reserveren voor afhalen of latere levering. Wij bezorgen alles zelf met eigen vervoer. Hierdoor zijn we in staat duidelijke afspraken te maken over de bezorgdag en de tijd waarop we zullen aankomen. Vooraf betalen is niet nodig maar wel mogelijk. u kunt contant bij aflevering betalen, nadat u alle producten hebt gecontroleerd. Kort voor aankomst even bellen? geen probleem. Laat het ons even weten.

Montagetips: De beste montagemethode is de plinten aan de muur zetten met plintenkit. Gebruik hiervoor een watervrije Polymeerkit. Op deze wijze heeft u geen lelijke schroefgaten in de muur. Hoeken kunnen het best in verstek gezaagd worden. Id dit niet mogelijk, dan zijn er ook hoekstukken en eindstukken leverbaar. Deze hoekstukken kunt u eenvoudig op de kopse kant van de plint lijmen. De plinten zijn RAL9010 gelakt en dus direct gebruiksklaar. Na montage bestaat de mogelijkheid de plinten langs de muren af te kitten en de plinten nogmaals af te lakken. Dik kan zonder verder schuren en gronden direct gedaan worden. Gaat u de plinten na montage nogmaals lakken, gebruik dan voor montage het afdekpapier, zodat u zeker de vloer niet zult raken met verf. Zowel de plintenkit, acrylaatkit en afdekpapier kunt u in de shop eenvoudig meebestellen.