Wegens problemen in de aanvoer van grondstoffen vragen wij u rekening te houden met langere levertijden.

Forbo marmoleum click vloeren tegen de laagste prijzen. Forbo Marmoleum Click robuust en comfortabel onder de voeten.

Forbo marmoleum click prijzen.

Marmoleum op click panelen van HDF en met een kurk backing. Zeer geschikt voor zelf leggen.

Het is leverbaar in panelen van 90 x 30 cm, 60 x 30 en in squares van 30 x 30 cm.

Forbo Marmoleum click prijzen: Nu € 44,95 m².

Dankzij het unieke, gepatenteerde clicksysteem en het grote kleurenpalet is Marmoleum click niet alleen een natuurlijke en warme vloerbedekking, maar biedt het ook maximale ontwerpvrijheid. Een Forbo Marmoleum click vloer is eenvoudig te installeren. Marmoleum click is leverbaar in totaal 23 verschillende kleuren. 90 x 30 in 3 kleuren, 60 x 30 in 12 kleuren en 30 x 30 in 23 kleuren.

Klik hieronder op het product van uw keuze voor het kleurenoverzicht en om te bestellen bestellen.

Forbo marmoleum click Modelwoning:

In de Forbo modelwoning kunt u terecht voor leuke Marmoleum click vloerideeën. Professionele adviseurs zijn aanwezig voor het maken van een vloerontwerp. Tevens kunt u er stalen verkrijgen. De modelwoning is elke zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00. U vindt de modelwoning op Industrieweg 12 te Assendelft. Bezoek de Site : klik hier

 

Al jaren een hit van Forbo. Waar marmoleum van de rol een volledige gladde ondergrond vereis, zijn de panelen en squares eenvoudig op iedere ondergrond te leggen. Eventueel met behulp van een ondervloer. Egaliseren is slechts zelden nodig. Niet alleen het installatiegemak maakt de Marmoleum click vloer zo populair. Ook de fraaie kleuren en de robuustheid van de vloer werken hier hard aan mee. Vrijwel alle gebruikers zijn enthousiast na het leggen van deze vloer. Wij zijn het al jaren.

 

Het leggen van de vloer is eenvoudig zelf te doen, zie hier de instructiefilm : Klik Hier

 

Een mooie combinatie van panelen en squares in patroon gelegd.

Forbo Marmoleum Click robuust en comfortabel onder de voeten.

Forbo Click Marmoleum: de vrijheid om zelf te ontwerpen.

Naast ondervloeren en plinten van Forbo hebben wij ook een groot assortiment ondervloeren voor verschillende toepassingen. Ondervloeren om te egaliseren, te dempen voor de onderburen of demping voor uzelf.

 

Ook HDF plinten in diverse kleuren vindt u bij ons op de site. U kunt ze eenvoudig mee bestellen.

Tijdens het winkelen kunt u verder kiezen voor het afhalen of laten bezorgen van de vloer. Vervolgens kunt u kiezen om de vloer per bank te betalen of contant te voldoen bij levering. De keuze is geheel aan u.

 

Wat Forbo schrijft:

Click Marmoleum is een laminaat vervaardigd met een geluid absorberende kurkrug en een 2,5 mm Marmoleum toplaag.
Met 23 kleuren zijn er talloze mogelijkheden voor Marmoleum Click. Click wordt geleverd in 30x30 cm, 30x60 cm en 30x90 cm panelen. Deze worden snel en probleemloos aan elkaar geklikt dankzij een handzaam en gepatenteerd clicksysteem. Marmoleum Click maakt al je creatieve dromen in een handomdraai stralende werkelijkheid.

Antistatisch & bacteriostatisch
Door de natuurlijke ingrediënten van Click Marmoleum is het een goede keuze voor u en uw omgeving. Marmoleum Click verbetert de omgeving voor mensen met allergieën. Click is antistatisch waardoor stof en vuil worden afgestoten. Dit verbetert bovendien de luchtkwaliteit. Door de bacteriostatische eigenschappen weert Click het verspreiden van bacteriën.

Comfortabel
Dankzij de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click voelt de vloer niet koud aan. Deze neemt de omgevingstemperatuur aan, waardoor uw huis knus en warm voelt. Onze Marmoleum Click vloer kan zelfs gebruikt worden met vloerverwarming. Het is een vloerbedekking die comfortabel onder de voeten aanvoelt, ideaal om op te leven en te spelen.

17dB geluidsreductie
Forbo Marmoleum Click heeft een goede geluidsreductie van 17 dB waardoor het een rustige vloerbedekking is. Je kunt zelfs verbeterde geluidsisolatie eigenschappen van 21dB bereiken door Marmoleum Click op een Forbo Foam onderlaag te installeren, waardoor het contactgeluiden tot een minimum wordt beperkt. De geluiddempende eigenschappen zorgen voor een prettige akoestiek.