Douwes Dekker laminaat


Een fraaie en complete collectie laminaat volledig geïnspireerd voor de Nederlandse smaak. Douwes Dekker laminaat vloerenEen breed assortiment van strakke vlakke vloeren tot brede delen, lange delen en visgraat laminaat  Zeer geschikt voor zelf leggen.

Actie compleet. Bij iedere bestelde meter gratis één meter ondervloer en één meter plakplint.

Klik hieronder op het product van uw keuze voor prijzen en bestellen

Wat vindt u in Douwes Dekker laminaat collectie.


Spontaan laminaat: Laminaat delen van 19,2 cm breed en 126,1 cm lang. Rechte aansluiting voor een volledig vlakke vloer. Uniclic verbinding voor extra leggemak. Mooie actuele kleuren en bovendien nog een erg budget vriendelijk.

Opgewekt laminaat: Laminaat delen van 19,2 cm breed en 126,1 cm lang. Dank zij de V-groef over de lange kant creëert u het effect van de plankenvloer. Embossed in register voor een voelbare nerf die exact de structuur van de houtnerven volgt. Hierdoor een zeer authentieke uitstralingen. 8 mm dik en maar liefst 20 jaar garantie. De Uniclic verbinding zorgt voor extra leggemak.

Enthousiast laminaat: Ook de liefhebbers van de betontegel komen aan hun trekken. Tegels van 40 x 85,3 cm en maar liefst 8 mm dik. Safe-Lock legsysteem maakt de montage eenvoudig. Creëer een industriële basic look met de beton tinten. De v-groef rondom zorgt voor een duidelijk patroon, naar wens halfsteens, in wild verband of evenwijdig. De tegels hebben een voelbare structuur in de toplaag. Een ruime keuze aan kleuren en sferen.

Symhatiek laminaat: Extra brede planken van maar 24,3 cm x 128,5 breed. 8 mm dik. Safe-Lock maakt het leggen bijna kinderlijk eenvoudig. Embossed in register voor een voelbare nerf die exact de structuur van de houtnerven volgt. De V-groef aan de lange zijde geeft een extra diepe dimensie aan de ruimte.

Elegant laminaat: Extra lange en brede planken van maar liefst 220 cm bij 24,3 cm breed. 9 mm dik dus robuust. Embossed in register voor een voelbare nerf die exact de structuur van de houtnerven volgt. De V-groef rondom benadrukt het royale karakter van deze vloer en geeft een ruimtelijke dimensie. Safe-Lock maakt het leggen bijna kinderlijk eenvoudig.

Galant laminaat: Visgraat patroon is van alle tijden en past in het klassieke en moderne interieur. 85,8 cm lang en 14,3 cm breed. De royale afmeting zijn een sieraad in het interieur. Voorzien HDF-click biedt voor ongekend leggemak en maakt dat de vloer voor de betere zelflegger ook te leggen is. Keuze uit een variatie aan actuele kleuren biedt voor ieder wat wils. Een ruime keuze aan kleuren en sferen. Embossed in register voor een voelbare nerf die exact de structuur van de houtnerven volgt. De V-groef rondom benadrukt de royale afmeting.

Voor iedere situatie de juiste ondervloer en plinten zijn door ons leverbaar.

Douwes Dekker laminaat - bij ons extra voordelig.