Douwes Dekker laminaat prijzen.

De complete collectie 2023 tegen de beste prijzen.

Een prachtige en complete collectie laminaat volledig geïnspireerd voor de Nederlandse smaak. Douwes Dekker laminaat vloerenEen breed assortiment van strakke vlakke vloeren tot brede delen, lange delen en visgraat laminaat  Zeer geschikt voor zelf leggen.

Klik op de categorie van uw keuze

Ondanks de opmars van vele andere soorten vloerbedekking blijven de voordelen van laminaat onverminderd. Laminaat is budget vriendelijk. Tevens is het eenvoudig zelf te leggen. Door gebruik te maken van de juiste ondervloer is het in vrijwel iedere situatie toepasbaar. De kleurechtheid is nog steeds ongeëvenaard. Door zoninval zal de kleur nauwelijks verbleken. De vlekbestendigheid is zeer hoog, mede als de krasvastheid. De huidige generaties zijn ook steeds beter waterbestendig en hebben een aangenaam voelend oppervlak. Terecht is laminaat nog steeds de nummer één onder de harde vloeren.

Wat vindt u in Douwes Dekker laminaat collectie.

 Spontaan: Laminaat delen van 19,2 cm breed en 126,1 cm lang. Rechte aansluiting voor een volledig vlakke vloer. Uniclic verbinding voor extra leggemak. Mooie actuele kleuren en bovendien nog een erg budget vriendelijk. Online te bestellen tegen scherpe prijzen.

Opgewekt:  Laminaat delen van 19,2 cm breed en 126,1 cm lang. Dank zij de V-groef over de lange kant creëert u het effect van de plankenvloer. Embossed in register voor een voelbare nerf die exact de structuur van de houtnerven volgt. Hierdoor een zeer authentieke uitstralingen. 8 mm dik en maar liefst 20 jaar garantie. De Uniclic verbinding zorgt voor extra leggemak. Leverbaar in zeer actuele kleuren die aansluiten bij de hedendaagse woonstijl.

Enthousiast: Ook de liefhebbers van de betontegel komen aan hun trekken. Tegels van 40 x 85,3 cm en maar liefst 8 mm dik. Safe-Lock legsysteem maakt de montage eenvoudig. Creëer een industriële basic look met de beton tinten. De v-groef rondom zorgt voor een duidelijk patroon, naar wens halfsteens, in wild verband of evenwijdig. De tegels hebben een voelbare structuur in de toplaag. Een ruime keuze aan kleuren en sferen.

Symhatiek: Extra brede planken van maar 24,3 cm x 128,5 breed. 8 mm dik. Safe-Lock maakt het leggen bijna kinderlijk eenvoudig. Embossed in register voor een voelbare nerf die exact de structuur van de houtnerven volgt. De V-groef aan de lange zijde geeft een extra diepe dimensie aan de ruimte. Het aanbod van houtkleuren sluit aan bij de hedendaagse woonstijl. Bekijk de vloeren online of in onze showroom.

Elegant: Extra lange en brede planken van maar liefst 220 cm bij 24,3 cm breed. 9 mm dik dus robuust. Embossed in register voor een voelbare nerf die exact de structuur van de houtnerven volgt. De V-groef rondom benadrukt het royale karakter van deze vloer en geeft een ruimtelijke dimensie. Safe-Lock maakt het leggen bijna kinderlijk eenvoudig. Een ruimtelijke beleving en leverbaar in diverse houtkleuren. Duitse kwaliteit voor vele jaren woongenot.

Galant: Visgraat patroon is van alle tijden en past in het klassieke en moderne interieur. 85,8 cm lang en 14,3 cm breed. De royale afmeting zijn een sieraad in het interieur. Voorzien HDF-click biedt voor ongekend leggemak en maakt dat de vloer voor de betere zelflegger ook te leggen is. Keuze uit een variatie aan actuele kleuren biedt voor ieder wat wils. Een ruime keuze aan kleuren en sferen. Embossed in register voor een voelbare nerf die exact de structuur van de houtnerven volgt. De V-groef rondom benadrukt de royale afmeting.

Krachtig:  Nieuw in 2022. Een volledig watervast laminaat met een pressed bevel. Powerd by Quick-step. Synchroon houtstructuur en een v-groef die een geschaafd uiterlijk heeft. Uitgevoerd in planken van maar liefst 24,4 cm.

Trots: Nieuw in 2022. Een volledig watervast laminaat met een pressed bevel. Powerd by Quick-step. Synchroon houtstructuur en een v-groef die een geschaafd uiterlijk heeft.

 

Voor iedere situatie de juiste ondervloer en plinten zijn door ons leverbaar. Er is keuze uit ondervloeren voor vloerverwarming, akoestische demping of geluidsdemping voor de onderburen. Plinten worden tegenwoordig veelal gekozen in de zelfde kleur als de deurkozijnen. Wij bieden hierin een ruim assortiment. Maar ook laminaatplinten en profielen zijn ruim leverbaar.

Douwes Dekker laminaat - bij ons extra voordelig.