Plinten in vele maten en modellen. Van MDF tot RVS plinten, Van wit tot zwart en van dik tot dun. Vrijwel alle plinten zijn snel leverbaar. Onze prijzen zijn inclusief BTW. Bezorging door geheel Nederland.

Plinten en lijsten

Parketcentrale.nl heeft een zeer uitgebreide collectie plinten  en profielen om uw vloer te verfraaien.

In onze collectie vindt u MDF plinten, Massief houten plinten, laminaat en PVC plinten,  en profielen in vele soorten en maten.

Klik hieronder op de button van uw keuze voor het modellen overzicht en actuele prijzen.

Een enorme collectie met variatie in maat en model. De plint is de eindafwerking voor uw vloer en soms ook voor uw wand. Bij zwevende vloeren dienden ze de zwelruimte tussen parket en muur af te dekken. Plinten die op de vloer gemonteerd worden zijn dan onderhevig aan de werking die de zwevend vloer vertoont. Bij grotere uitzetting zal de plint soms los komen en terug geplaatst moeten worden.

Bij wandmontage heeft de plint niet te lijden onder de werking van uw vloer. Zorg ervoor dat de plint voldoende dikte heeft om de zwelruimte af te dekken. Heeft u een vaste vloer, dan kunt u gerust een wat dunnere plint kiezen.

Voor overgangen naar andere vloeren of afwerking langs matten, convectorputten of trappen, hebben we een fraaie collectie profielen samengesteld.

Voor al deze producten geld vaak "dat komt later wel". In veel geval is uitstel hier dan ook afstel. Als het huis eenmaal ingericht is, is het moeilijker de plinten nog te monteren. Ons advies is, bestel ze gelijk met uw vloer mee. Klaar is dan klaar.