Bestel uw vloer online

Wicanders PVC klik prijzen

PVC klik vloeren:  Wicanders Wood Go, Wicanders Wood Resist en Wood resist Eco, Wicanders Hydrocork.

In vrijwel alle collecties is kurk onder de toplaag toegepast voor extra contactwarmte en reductie van loopgeluid. Uniek van Wicanders.

Het klikt met Wicanders Wood. De gehele collectie klik kurk en klik PVC leveren wij voor de zelf legger tegen messcherpe prijzen. Bestel voor afhalen of bezorgen aan huis. Betaling naar keuze: per bank vooraf of contant bij levering.

Klik hieronder op de vloer van uw keuze .

Op zoek naar een fraaie vloer uit de Wicanders pvc klik collectie. Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze eigen bezorgdienst kan de vloer bij u thuis bezorgen. Klik hierboven op de verschillende collecties en maak kenning met de ruime keuze aan kleuren en mogelijkheden.

 

Maak kennis met de Wicanders vloeren:

De collectie Start is de instapcollectie. Zowel leverbaar op HDF kern als op Rigd Core. Vriendelijk geprijsd en toch de vertrouwde kwaliteit.
 
De Wood Resist vloeren productlijn biedt aantrekkelijke oplossingen Die op vrijwel iedere ondergrond toegepast kunnen worden. De HDF tussenlaag zorgt ervoor dat doortekening van de ondergrond in het PVC onmogelijk is. Eventuele oneffenheden in de ondergrond kunnen door middel van een ondervloer genivelleerd worden. De PVC toplaag is uitermate robuust en goed voor vele jaren woongebruik. Het handige kliksysteem maakt dat de vloer eenvoudig zelf te leggen is. Uniek is de kurklaag die zich onder de PVC toplaag bevindt. hierdoor voelt de vloer warmer aan dan iedere andere PVC klik vloer en is het loopgeluid op duidelijk aangenamer. Bij geen enkel ander merk vindt u deze unieke constructie. De Resist Eco is van een PVC vrije toplaag voorzien.
 
Hydrocork Plus De enige vloer met een PVC toplaag die 100% watervast is. De Wood Hydro laat zich eenvoudig zonder ondervloer plaatsen op iedere vlakke en drukvaste ondergrond.  Een robuuste PVC toplaag op een zwaar geperste kurk tussenlaag. Goede contactwarmte en aangenaam stil. De inbouwhoogte is slechts 6 mm.
 
Wood Go vloeren Net als de Wicanders Wood Resist vloeren is ook deze collectie voorzien van een kurklaag direct onder de PVC toplaag. Loopgeluid wordt hiermee extra gedempt. De vloer heeft ook een betere contactwarmte als merken die dit niet hebben. De tussenlaag is een HDF kern met klik verbinding. De onderlaag is een dunne laag kurk. Dit maakt dat ook deze vloer eenvoudig zelf te leggen is zonder enig risico van doortekening in de bovenlaag. Vrijwel iedere drukvaste ondervloer kan worden toegepast.

Wood Infinitus voor de liefhebber van de extra lange en brede plank is er de Wood Infinitus. Een robuuste polypropyleen toplaag op een watervaste Rigid drager. Dank zij het kliksysteem is ook deze vloer eenvoudig zelf te leggen. Iedere drukvaste ondervloer kan worden toegepast. De royale afmeting van 22 cm breed en 184 cm lang geven een ruimtelijke uitstraling aan ieder vertrek.
Wicanders PVC

Wicanders PVC: bezoek de webwinkel of onze showroom.