Robuust, ongeloofelijk mooi, comfortabel en stil. Dat zijn de voordelen van de PVC vloeren. Sommig fabrikanten geven de voorkeur aan de naam Vinylvloeren.

PVC Vloeren - Vinyl vloeren

Topmerken in PVC klik-vloeren.- Douwes Dekker PVC - Wicanders VinylComfort - DesignComfort vinyl.

Stuk voor stuk fraaie vloeren, uiterst robuust en dank zij het kliksysteem met groot leggemak.

Bekijk de collectie. Alle soorten leveren wij tegen zeer scherpe prijzen. Van diverse merken moeten we helaas de prijs op aanvraag houden.

Klik hieronder op het merk van uw keuze om de collectie te zien

In de PVC / vinyl zijn 4 soorten te onderscheiden:

1.PVC /vinylvloer met HDF drager. Altijd een vlak resultaat, geen doortekening van de ondergrond, stabiel en eenvoudig te installeren. Totale dikte met ondervloer altijd meer dan één centimeter. Kan niet in vochtige ruimtes worden toegepast.

2.PVC / vinylvloeren met een Rigit core. Watervast en direct op iedere vlakke steenachtige ondergrond te plaatsen. Niet geschikt voor houten ondergronden waar veel zoninval is.

3.Vinylvloeren massief met PVC clicksysteem. Geringe inbouwhoogte, ongevoelig voor vocht, eenvoudig te installeren. Vereist een zeer egale ondergrond van beton of cement. Gevoelig voor plaatselijke warmteinval ( kan leiden tot vervorming). Wordt door ons niet geleverd.

4.Vinyl vol verlijmd op de geëgaliseerde ondergrond. Gezien de aard van de installatie verkopen wij deze niet of uitsluitend op aanvraag aan de particuliere legger. Wordt door ons niet geleverd.

 

PVC vloeren zijn slijtvast en zeer bestendig.

 

De tijd dat PVC vloeren uitsluiten op een geëgaliseerde ondergrond gelijmd kom worden ligt ver achter ons. Met de opkomst van het kliksysteem is het leggen van een duurzame PVC vloer binnen ieders bereik.

Prettig

De PVC vloeren hebben een zeer aangenaam oppervlak. Het voelt lekker aan de voeten en heeft een beter loopcomfort dan een laminaatvloer.

Robuust

Doordat de toplaag over een bepaalde flexibiliteit beschikt is het minder vatbaar voor beschadigingen door vallende voorwerpen. Eventuele indrukken kunnen in enige mate weer terugveren en herstellen. Dit is de reden waarom vinyl vloeren zo vaak worden toegepast in winkels en kantoren. 

Parketcentrale.nl voert een aantal van de bekende merken met zo'n kliksysteem. Heeft u toch behoefte aan een verlijmbare variant, dan kunnen wij de meeste bekende merken op aanvraag leveren.

 

Vinyl /PVC vloeren met Clicksysteem op HDF en Rigid core

 

Vinyl heeft te alle tijde een volkomen vlakke ondergrond nodig om doortekening te voorkomen. Door de Vinyl te monteren op een HDF drager of rigid core ontstaat er automatisch een vlakke ondergrond.

Vrijwel alle merken voorzien hun vloeren van een kurk backing. Op hele vlakke vloeren betekend dit dat er alleen een PE vochtscherm onder hoeft. Is de vloer niet volkomen vlak, dan zal er een ondervloer nodig zijn. Dit kan een basisondervloer zijn of een geluiddempende ondervloer.

Vloeren met HDF kern mogen niet op vochtige ondergronden of in vochtige ruimten worden toegepast.

Klik hieronder op het merk van uw keuze.