wicandersn_logo-150

Wicanders parket

Nu leverbaar. De vernieuwde collectie Wicanders parket.

Een breed assortiment houten vloeren in een gevarieerd aantal houtsoorten en afwerkingen. Bestel het bij ons tegen de laagste prijzen. Vraag uw bodemprijs aan via info@parketcentrale.nl

Klik hieronder op het product van uw keuze

Klik hierboven op de collectie

  • Victoria Plank: Prachtige extra rustieke bewerkte eiken delen, oude technieken komen weer tot leveren
  • Manor House: Eiken Brede delen. Rustiek en natuur. Geolied, wit geolied, gerookt etc. Tijdloos fraai.

GEMAKKELIJK TE PLAATSEN


Met het innovatieve lijmloze WICLOC-plaatsingssysteem is installeren van Wicanders Parquet eenvoudig en snel. Alle productlijnen, werden ontworpen voor zwevend gebruik waarbij geen lijm, vieze geurtjes of ingewikkelde plaatsing aan te pas komen. U bespaart ook tijd omdat er bijzondere zorg werd besteed aan de geverniste afgewerkte producten. Om de duurzaamheid, zuiverheid en schoonheid van uw Wicanders-parketvloer te bewaren, moet u hem alleen maar regelmatig schoonmaken met afwisselend een droge en natte doek met een speciaal product voor houten vloeren dat het oppervlak tegelijkertijd reinigt en voedt.

 

De natuur levert ons in haar weelderige, exotische wouden één van de meest waardevolle design-materialen waarmee wij onze unieke collectie houten vloeren creëren. In elke fase van het vervaardigingsproces, van selectie tot afwerking, biedt de meest geavanceerde oplossingen voor vloerbekleding in harmonie met de natuur.

Wicanders® streeft strenge criteria na op gebied van kwaliteit en milieu en biedt een gamma houten vloeren met verschillende oplossingen op maat, geschikt voor een brede waaier interieursferen.

Om topkwaliteit te waarborgen, werkten wij samen met gecertificeerde ondernemingen in verschillende werelddelen met een aankoopstrategie waardoor voor elke houtsoort geschikte, specifieke technologieën kunnen worden gebruikt. Door deze strategie kunnen we unieke producten aanbieden en tegelijkertijd een belangrijke bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling van probleemgebieden. Dit proces wordt opgevolgd door een Amorim-comité van deskundigen die verzekeren dat aan de normen van deze tijd wordt voldaan. 

De natuur onder uw voeten. Prachtige houtsoorten en fraaite awerking. Dit staat borg voor jarenlaan plezier van uw fraaie houten vloer.