wicandersn_logo-150

Wicanders parket prijzen.

Nu leverbaar. De vernieuwde collectie Wicanders parket.

Een breed assortiment houten vloeren in een gevarieerd aantal houtsoorten en afwerkingen. Bestel het bij ons tegen de laagste prijzen. Een assortiment eiken lamel vloeren die vrijwel allemaal kant en klaar afgewerkt te bestellen zijn. Wicanders legt de nadruk op hoogwaardige kwaliteit en afwerking en is daarmee niet de goedkoopste aanbieder in de markt. U koopt wel een vloer waar u een levenlang meer vooruit kunt.

Klik hieronder op het product van uw keuze

GEMAKKELIJK TE PLAATSEN:


U bespaart tijd omdat er bijzondere zorg werd besteed aan de geoliede en gelakte afgewerkte producten. Om de duurzaamheid, zuiverheid en schoonheid van uw Wicanders-parketvloer te bewaren, moet u hem alleen maar regelmatig schoonmaken met afwisselend een droge en natte doek met een speciaal product voor houten vloeren dat het oppervlak tegelijkertijd reinigt en voedt. Periodiek behoort de vloer van een dehgelijke onderhoudslaag te worden voorzien.

 

De natuur levert ons in haar weelderige, exotische wouden één van de meest waardevolle design-materialen waarmee wij onze unieke collectie houten vloeren creëren. In elke fase van het vervaardigingsproces, van selectie tot afwerking, biedt de meest geavanceerde oplossingen voor vloerbekleding in harmonie met de natuur.

Wicanders® streeft strenge criteria na op gebied van kwaliteit en milieu en biedt een gamma houten vloeren met verschillende oplossingen op maat, geschikt voor een brede waaier interieursferen.

Om topkwaliteit te waarborgen, werkten zij samen met gecertificeerde ondernemingen in verschillende werelddelen met een aankoopstrategie waardoor voor elke houtsoort geschikte, specifieke technologieën kunnen worden gebruikt. Door deze strategie kunnen we unieke producten aanbieden en tegelijkertijd een belangrijke bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling van probleemgebieden. Dit proces wordt opgevolgd door een Amorim-comité van deskundigen die verzekeren dat aan de normen van deze tijd wordt voldaan. 

De natuur onder uw voeten. Prachtige houtsoorten en fraaite awerking. Dit staat borg voor jarenlaan plezier van uw fraaie houten vloer.