douwes dekker elegant laminaat

Douwes Dekker Elegant laminaat collectie en prijzen.

De Mooie lange en planken uit de Douwes dekker Elegant laminaat serie hebben een bijzondere matte uitstraling. Hierdoor hebben ze de optiek van een geoliede houten vloer.  Zeer geschikt voor zelf leggen.

Douwes Dekker Elegant. De gehele collectie tegen de de laagst mogelijke prijs. Kijk en bestel online.Zoekt u een aanvulling op een eerder aangekochte vloer. Zelfde artikelnummer is 100% zelfde kleur.

  • Gebruikersklasse: 32. V-groef: Rondom.
  • Houtstructuur: voelbaar en synchroon. Klikverbinding: ja.
  • Garantie: 20 jaar. Geschikt voor vloerverwarming: Ja.
  • Afmeting: 2200 x 243 x 9 mm. Pakinhoud: 2,673 m².
  • Te zien in onze showroom.
Per pak 2,673 m²

Douwes Dekker Elegant Extra lange plank Jasmijn. Per pak 2,673 m².

Douwes Dekker
Levertijd:5-10 dagen
Bestel
Per pak 2,673 m²

Douwes Dekker Elegant Extra lange plank Basilicum. Per pak 2,673 m².

Douwes Dekker
Levertijd:5-10 dagen
Bestel
Per pak 2,673 m²

Douwes Dekker Elegant Extra lange plank Lavendel. Per pak 2,673 m².

Douwes Dekker
Levertijd:5-10 dagen
Bestel
Per pak 2,673 m²

Douwes Dekker Elegant Extra lange plank Komijn. Per pak 2,673 m².

Douwes Dekker
Levertijd:5-10 dagen
Bestel

Uw Douwes Dekker Elegant laminaat laten bezorgen, wij doen het full service met eigen vervoer. Uw weet wanneer wij komen en hoe laat wij komen. Uw bestelling is compleet en onbeschadigd. Een topklasse collectie laminaatvloeren.

Een collectie royale planken in brede uitvoering leverbaar in 8 actuele kleuren. Door de synchroon structuur in de toplaag zijn deze delen niet van echt hout te onderscheiden. Met een dikte van 9 mm voelt u stabiliteit onder uw voeten, wat de beleving van de plankenvloer nog beter benadert. De robuuste V-groef rondom benadrukt nog eens de royale afmeting. Dank zij een doordacht kliksysteem zijn de planken eenvoudig te leggen en desgewenst dus ook te verhuizen.

Prachtige lange en brede planken voorzien van een V-groef rondom, voorzien van een doordachte klik verbinding. Hierdoor makkelijk te leggen en een superstrakke aansluiting. De toplaag is voorzien van een zichtbare en voelbare synchroon houtstructuur. Voel en beleef de sfeer van de plankenvloer. Binnen de collectie vindt u zowel levendige landelijke decoren als tijdloze elegante decoren. Voor ieder interieur is er een vloer. Kwaliteit en uitstraling voor vele jaren woonplezier.

Als ondervloer kunt u kiezen voor de basis ondervloeren. Uiteraard hebben we ook -10 dB ondervloeren ter beschikking voor flats en appartement. Liever een massieve klank voor uzelf ? Kies dan voor de akoestisch dempende ondervloeren. Uw vloer klinkt doffer en massiever terwijl hij ook nog eens meer stabiel aanvoelt.

Plinten in bijpassende kleuren zijn beschikbaar. Liever een hoge plint die perfect bij het kozijnwerk valt? we hebben een uitgebreide keuze aan RAL plinten, grondverfplinten en folieplinten.


Douwes Dekker Elegant Neem een kijkje bij alle kleuren of bezoek onze showroom. 


Elegant laminaat -

Douwes Dekker Elegant -laagste prijzen bij Parketcentrale.nl