Douwes Dekker PVC. Laagste prijzen

Douwes Dekker PVC prijzen.

Vanuit de Douwes Dekker PVC collectie bieden wij u tegen de laagste prijzen de complete collectie. Zowel verlijms als de klik versie.

Binnen de zwevende PVC vloeren collectie heeft u de keuze uit de collectie.

  • Ambitieus planken, hongaarse punt en visgraat met 0.55 mm toplaag en Rigid core tussenlaag. Klik of verlijmen.
  • Praktisch 0.55 mm toplaag en SPC composiet tussenlaag. Klik of verlijmen.

Klik op de categorie van uw keuze

Wat is Douwes Dekker PVC ?

PVC is de afkorting voor Polyvinylchloride. Een chemische voordelig te fabriceren thermoplastische verbinding die al meer dan 100 jaar wordt toegepast ter vervanging van organische bouwmaterialen zoals steen, lood, hout en bakeliet. Het heeft brede toepassingen, denk aan de oude platenindustrie, maar ook kozijnen, auto componenten, behuizingen voor elektronica, kortom te veel om op te noemen. In de vloerenindustrie is het een vervanger voor voornamelijk houten vloeren. PVC is 100% recyclebaar. De huidige productieprocessen maken dat PVC vloeren nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden zijn.

Door PVC toe te passen op een watervaste rigid core click verbinding, ontstaat er een PVC vloer die net zo eenvoudig te leggen is als een laminaatvloer. Tevens zijn alle soorten ook in Dryback berkrijgbaar voor verlijmde montage op de dekvloer.


Welke soorten Douwes Dekker PVC vloeren zijn er?

Verlijmd: De collectie bevat een Dryback serie die op een volledig ge√ęgaliseerde ondergrond verlijmd wordt. Zowel het egaliseren als het verlijmen is een klus die u wellicht beter aan de vakman kan overlaten. Voordeel van verlijmen is dat de vloer volledig strak tegen muren en rond kozijnen gelegd kan worden, plinten zijn niet per se meer nodig. Doordat de stroken dun zijn wordt de warmste of koeling van vloerverwarming sneller doorgelaten. De toplaag heeft een embossed in register zeer natuurgetrouwe houtstructuur of steen structuur. Van brede delen, extra brede delen, tot visgraat en Hongaarse punt en tegelmotief. Bestel nu online: Omdat wij leveren tegen extra scherpe prijzen.

Klikken. Voor de zelf legger is er ook een klik serie. Alle soorten nu met Rigid Core en daarmee dus watervast. Voorzien van een aangehechte ondervloer zodat de aanschaf van een extra ondervloer niet meer nodig is. Heeft u een -10 dB eis, dan biedt de Redfloor hier uitkomst. De toplaag heeft een embossed in register zeer natuurgetrouwe houtstructuur of steen structuur. Van brede delen, extra brede delen, tot visgraat en Hongaarse punt en tegelmotief. Bestel nu online: Omdat wij leveren tegen extra scherpe prijzen.

Welke toebehoren zijn er? 

Naast vloeren biedt Douwes Dekker u uiteraard ook een complete range aan toebehoren. Hierbij kunt u denken aan plakplinten, hoge plinten, profielen en rozetten in een bijpassende kleur. Hiermee maakt u de vloer tot in detail af. Daarnaast bieden wij u een groot assortiment MDF plinten in vele modellen en kleuren.  

Hoe onderhoud ik Douwes Dekker PVC?


Het onderhoud van deze vloeren is eenvoudig. Alle vloeren zijn  voorzien van een slijtvaste toplaag. Stofzuigen of vegen voorkomt zand en scherpe stofdelen op de vloer en verlengt de levensduur. Periodiek licht vochtig afnemen al dan niet met de juiste reinigers. Plaats een goede deurmat om inloop van zand te voorkomen. Stoelen kunt u voorzien van viltjes te plaatselijke slijtage tegengaan.


Hoe monteer ik een Douwes Dekker klik PVC vloer?

  • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
  • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Plaats altijd een PE folie.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
  • Houd altijd een zwelruimte van ongeveer 8 mm rondom aan.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.Douwes Dekker PVC vloeren, nergens voordeliger.