Douwes Dekker Krachtig aanbieding

Douwes Dekker Krachtig prijzen.

De nieuwste en watervaste collectie laminaat van Douwes Dekker. Pressed bevel en uniclic systeem. Geproduceerd door de Quick Step fabrieken. Voordelig online bestellen. Zelf afhalen of laten bezorgen.

  • Gebruikersklasse: 32. V-groef: Pressed bevel rondom.
  • Houtstructuur: voelbaar en synchroon. Klikverbinding: ja uniclic.
  • Garantie: 20 jaar. Geschikt voor vloerverwarming: Ja, warmte weerstand 0.055.
  • Afmeting: 1261 x 244 x 8 mm. Pakinhoud: 2,462 m².
  • Te zien in onze showroom.
Per pak 2,462 m²

Douwes Dekker Krachtig solidie brede plank Kerrie. Per pak 2,462 m².

Douwes Dekker
Levertijd:5 - 10 dagen.
Bestel
Per pak 2,462 m²

Douwes Dekker Krachtig solidie brede plank Mosterd. Per pak 2,462 m².

Douwes Dekker
Levertijd:5 - 10 dagen.
Bestel
Per pak 2,462 m²

Douwes Dekker Krachtig solidie brede plank Oregano. Per pak 2,462 m².

Douwes Dekker
Levertijd:5 - 10 dagen.
Bestel
Per pak 2,462 m²

Douwes Dekker Krachtig solidie brede plank Kruidnagel. Per pak 2,462 m².

Douwes Dekker
Levertijd:5 - 10 dagen.
Bestel

Douwes Dekker Krachtig doet zijn naam eer aan. Dank zij de robuuste uitstraling van maar liefst 24,4 c m breed. Afgeronde V-Groef rondom accentueert pressed bevel douwes dekkerdeze breedte nog eens feilloos. Doordat de V-groef een Pressed bevel in het kernmateriaal is geperst, loopt het laminaatdecor van de plank dus feilloos mee in de ronding. De V-groef heeft meer weg van een afgeschaafde kant dan van een ingefreesde kant.

Krachtig omdat de randen ook nog een met een speciale coating afgewerkt zijn waardoor de delen water resistent zijn.

Embossed in register, een dure term die aangeeft dat de voelbare houtnerf exact de zichtbare nerftekening volgt. Hierdoor ontstaat dus een uitstraling die absoluut niet van een echt houten vloer te onderscheiden is.

Leverbaar in een viertal tinten die volkomen aansluiten bij het robuuste karakter van deze topklasse vloeren. Dit zijn de vloeren waarop lekker geleefd kan worden, die tegen een stootje en een plasje water kunnen. Ook nog eens uitgerust met het Uniclic legsyteem. Een kliksysteem die nog steeds niet geëvenaard is. En natuurlijk maakt Parketcentrale deze vloer meer betaalbaar.

Brede planken delen die door hun bijzondere toplaag en structuur niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.

Uw Douwes Dekker Krachtig laminaat laten bezorgen, wij doen het met eigen vervoer. Uw weet wanneer wij komen en hoe laat wij komen. Uw bestelling is compleet en onbeschadigd.

Een topklasse collectie laminaatvloeren. Voorzien van een klik verbinding. Hierdoor makkelijk te leggen en een superstrakke aansluiting. De toplaag is voorzien van een voelbare houtstructuur.

Ondervloeren:  Uiteraard hebben we ook -10 dB ondervloeren ter beschikking voor flats en appartement. Liever een massieve klank voor uzelf ? Kies dan voor de akoestisch dempende ondervloeren. Uw vloer klinkt doffer en massiever terwijl hij ook nog eens meer stabiel aanvoelt.

Plinten in bijpassende kleuren zijn beschikbaar. Liever een hoge plint die perfect bij het kozijnwerk past? we hebben een uitgebreide keuze aan RAL plinten afgelakt in diverse kleuren, grondverfplinten en kant en klare folieplinten in  wit en vele houttinten.

Neem een kijkje bij de kleuren Douwes Dekker Krachtig of bezoek onze showroom.