MDF plinten wit gegrond en voorgelakt. van Sfeerplinten

MDF plinten RAL9010 Sfeerplinten

Sfeerplinten:  MDF plinten gelakt in RAL9010. Bestel tegen de laagste prijzen online

De collectie Sfeerplinten is samengesteld uit vele modellen en leverbaar in een hoogte van 6 cm tot met met maar lieft 22 cm. Hoogwaardige product  V313 watervast MDF. 1 x wit gegrond en 1 x gelakt in RAL9010. De plinten zijn gebruiksklaar gelakt en hoeven niet nagelakt te worden. Wilt u toch nalakken, dan is schuren niet noodzakelijk. Kies voor kwaliteit!

Klik hieronder op het product van uw keuze

Het gebruik van MDF Sfeerplinten geeft een zeer hoogwaardige uitstraling aan uw interieur. Op en top verzorgd en geen problemen van losschietende deklijsten. U plaatst de plinten tegen de muur boven de vloer. Op die manier wordt de vrije ruimte van de vloer keurig afgedekt. Doorgaans worden ze in verstek gezaagd, maar ook sierlijke hoekstukken zijn leverbaar waardoor verstek zagen niet nodig is.

Alle plinten zijn op bestelling leverbaar. Bestel gelijk de plintenkit mee. Eenvoudige montage, en....muurvast.

De plinten worden geleverd in een standaard lengte van 240 cm. De prijzen zijn dan ook per lengte. Van vrijwel alle modellen hebben wij een monster in de showroom aanwezig. Weet u u nog niet welk model u hebben wilt, kom dan gerust een keer langs tijden onze openingstijden.

De Sfeerplinten zijn direct klaar voor montage doordat ze RAL9010 voorgelakt zijn. Montage met de plintenkit zorgt voor een afwerking waarbij geen schroefgaten zichtbaar zijn. Indien u nogmaals wilt aflakken na montage, kan die met iedere verfsoort.

Van de meest voorkomende MDF plinten hebben wij een ruime voorraad. Indien u online besteld zetten wij de MDF plinten voor u apart. Zo grijpt u zeker niet mis. U bent op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur welkom om plinten te komen afhalen. Hebt u nog niet online besteld, informeer dan altijd naar de actuele voorraad.

Uiteraard kunt u ze ook aan huis laten leveren. Wij leveren door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.


U kunt eenvoudig online reserveren voor afhalen of  levering.